Slotocash Fantasy Mission Force

Slotocash Fantasy Mission Force

Fantasy Mission Force SlotoCash Slots
Leke nå

For nettbaserte spillere som så på kultfilmer i den tidlige delen av 1980-ene, vil temaet og konseptet bak Fantasy Mission Force SlotoCash-spor umiddelbart være åpenbart. Dette er en av de nyeste av Realtime Gaming-sporene som bruker temaet fra en populær film med samme tittel.

Filmen har en veldig ung Jackie Chan, som også ser på hjulene og videoinnføringen til sporet. Hva vil holde spillere som kommer tilbake for å spille dette spillet, er de wild, scatter, free spin og multiplikatorfunksjonene som er inkludert.

Komme i gang

Dette er en femhjuls, 20-justerbar betalingslinjespor. Spillere kan velge sitt innsatsbeløp fra lav til høyt og også velge antall linjer for å spille fra en til tjue.

Som med alle slots, gir å spille alle linjer de største vinnermulighetene. Innsats spenner fra et lavt på bare en øre per linje til maksimalt per linje satsing på en dollar. Siden det bare er én mynte som spilles per spinn, er maksimalt innsatsbeløp for spillet $ 20.00.

Symboler av krig

Med World War II-temaet til spillet, er symbolene på hjulene veldig i orden. Spillere vil finne kuler, våpen, kniver, jetfly og andre typer våpen som brukes i denne tidsperioden.

Symbolene er realister og tegnet med stor detalj. Du vil også se noen av de ikoniske tegnene fra filmen, som legger til et fint utvalg på hjulene.

Spesielle symboler og funksjoner

Når du spiller Fantasy Mission Force SlotoCash-spor, vil spillerne ønske å se etter scatter-symbolet, som er kombinert med dynamitt. Kontant-symbolet, pengepungene, vil også være viktig å se etter på hjulene som det er villet.

For å utløse de forskjellige frie spinnalternativene, må spillerne se Dynamite-spredningen på hjul 1 og den vilde pengepungen på hjul 5. Dette vil tillate spillerne å gå inn i gratis spill-funksjonen, som vil gi 7 gratis spill. Under disse spillene blir alle gevinster tredoblet, og det er flere multiplikatorer når du ser wilden eller scatteren i løpet av de frie spillene.

Når det er en sikring på et hvilket som helst symbol i et gratis spinn, kan det eksplodere, og gir spilleren Kaboom-funksjonen. Når du ser tre eller flere, vil du tjene 3 ekstra spinn per sikring.

Med en progressiv jackpot, Fantasy Mission Force SlotoCash slots har mye å tilby spillere. Hvis du elsker filmen eller akkurat som flotte spilleautomater, er dette et spill du vil spille.

Leke nå